hey ! fara here , welcome to myblog you can follow me okey hope you enjoin , myblog so simple sorry baby kbye :)

Wednesday, 24 July 2013



Selamat Datang Dan Selamat Membaca

Bahagia Tanpa Orang Ketiga


                                        I lOVE YOU PAPA                                               


                 Ini lah Farashraf atau pun Ashrafara akan bahagia tanpa orang ketiga . Alhamdullilah Kami bahagia .
About Muhammad ashraf , sayang ireallyloveyou somuch  , terlampau sayang dan cinta kat dia , dia manja , dia menyakitkan hati , dia pandai jaga saya , please don’t take him from my life , k dia sangat sweet dia sellu mengalah dgn saya , tapi siapakah yang paling ego ? cepat teka , yeesss mesti lah saya kan J .. wa sayang lu manyakmanyak wooow , kita hidup semati k sayang , weee acap ! kau ingt tak yang kau pernah txt kat  aku ( aku terllu sayangkan kau , aku terlalu cintakan kau , aku terlalu rindukan kau , aku terlalu memerlukan kau , aku terlalu takut kau curang dgn aku , aku terlalu mahukan kau , aku terlalu itu semua terjadi , dan kau pernah kata kat aku  “aku batak kau “ kau pernah kata jangan tinggal kan aku , kau pernah kata ILOVEYOU sebanyak sekali gus , kau pernah kata yang kau sayang kan aku sampai mati , kau pernah kata jodoh kita akan panjang , kau pernah kata jgn pernah curang dgn aku  , kau pernah kata jgn tinggal kan aku , and last sekali khas untuk kau seorang and only you in my heart forever and ever norfaradayana binti azman .... ) weeee acap ! aku sayang kau sangat sangat , dari 12.11.2011 kita couple sampai skg kan kan ? harap kita kekal selamanyee k sayangku , wee acap wa sayang lu semanyakmanyak wow ! iloveyousosomuch laa tambi , hehe wa sayang cinta lu saorang jaaa , hahaha , muuuuuaaaaaahx :* ya allah sayang nye kat kau weee pendek , weee pendek kalau wa dgr lu curang sama wa , wa kasi lu mampus wow so berhatihati ketika memandu , muhahahahaha , sayng kau selamanye selamanye harimau melaysia ooo leleleleha ohohohoh , muhahaha , acap iloveyou youloveme , me kari me rebus , saying kat kau saorang jaa , sayng ?? kau nak tahu tak dalam hati aku kau jee yang ada wee so duduk diam diam k sayng jgn merayap tau .. kau dah lah curi hati aku , hmm sedih nye L haha ....(cerita kesah tentang first kenal)k mulamula chat dgn acap kt facebook 10.6.2011 kita org chat kat facebook , 12.10.2011 chat kat facebook aku yang mengatal panggil dia “Yunk” haha than dia pun mengatal juga , muhahah .  12.10.2011 juga tetiba acap mintak no aku , eee mengedik dh ada gf mintak no kita pulak , lepas beberapa hari kemudia kita orang jd secandal , kat sekolah jumpe jee tersenggih senggih , haha , adoooi alamak malunye aku time waktu agama kita org kena gambung kelas , k aku duduk diam diam dia pandang pandang aku seyumseyum , haha k sungguh lawak ... time balik sekolah dia bye bye aku time aku nak lintas k aku just senyum jee , haha .. 12.11.2011 k dia mintak couple so aku terima jee laaa so kekal laa kita org sampai skg , ramai ckp aku dgn dia sweet mmg pon , kita org ni couple tp buat mcm kawan tu yang kekal tu , hehe nak sweet sgt pun tak boleh .. haha first dating kat sekolah laaa . haha ramainye ckap kita org sweet , terima kasih kawankawan

Dia Wanita Kepada Lelaki .

https://pbs.twimg.com/profile_images/424821125751652352/SOfrNy5p.jpeg
NorFaradayana'S


    NorFaradayana Binti Azman ,Dia wanita bukan lelaki,dia punya gaya seperti orang kaya.Didalam hati saya ada Hati dan seorang jejaka yang sewel bernama Muhammad Ashraf.Saya disini menaip sangat penat.Maaf sekiranya saya merapu-rapa haha . Saya mahu kan lelaki yang memahami saya dengan tulus hatinya.Saya seorang yang sangat baikdan sangat cantik.Saya juga sukakan makanan.Cita-cita ku menjadi orang kaya , dulu ku susah sekarang alhamdullilah bersyukur pada maha kuasa memberi janlan untuk ku semua . saya harap pakwe saya sentiasa handsome dan comel .

Dia Lelaki Kepada Wanita





          Muhammad Ashraf iloveyou until die
iloveyou papa

Muhammad Ashraf Bin Sohaimi . Dia , Dia dan Dia lah seorang lelaki yang selalu memahamiku dan dia lah cinta terakhirku Insya-Allah . Saya bermula bina hubungan dengan dia sejak 12 November 2011 alhamdullilah kami bahagia tanpa orang ketiga Insya-Allah . Kami selalu bergaduh tak sampai satu jam kami akan berbaik semula alhamdullilah . Sayang amat mencintai dia dan sangat menyayangi dia hanya kuasa Allah dapat memisahkan hubungan kami . Kami dalam hubungan saling bergaduh dan saya akui saya lah punca-punca datangnya masalah , hanya saya mahu dalam hubungan ini hanyalah ingin bahagia dan memahami antara satu sama lain . Kami dari sini ingin bantuan anda untuk mendoakan kami kekal abadi . Amin . . .