hey ! fara here , welcome to myblog you can follow me okey hope you enjoin , myblog so simple sorry baby kbye :)

Wednesday, 24 July 2013

Bahagia Tanpa Orang Ketiga


                                        I lOVE YOU PAPA                                               


                 Ini lah Farashraf atau pun Ashrafara akan bahagia tanpa orang ketiga . Alhamdullilah Kami bahagia .
About Muhammad ashraf , sayang ireallyloveyou somuch  , terlampau sayang dan cinta kat dia , dia manja , dia menyakitkan hati , dia pandai jaga saya , please don’t take him from my life , k dia sangat sweet dia sellu mengalah dgn saya , tapi siapakah yang paling ego ? cepat teka , yeesss mesti lah saya kan J .. wa sayang lu manyakmanyak wooow , kita hidup semati k sayang , weee acap ! kau ingt tak yang kau pernah txt kat  aku ( aku terllu sayangkan kau , aku terlalu cintakan kau , aku terlalu rindukan kau , aku terlalu memerlukan kau , aku terlalu takut kau curang dgn aku , aku terlalu mahukan kau , aku terlalu itu semua terjadi , dan kau pernah kata kat aku  “aku batak kau “ kau pernah kata jangan tinggal kan aku , kau pernah kata ILOVEYOU sebanyak sekali gus , kau pernah kata yang kau sayang kan aku sampai mati , kau pernah kata jodoh kita akan panjang , kau pernah kata jgn pernah curang dgn aku  , kau pernah kata jgn tinggal kan aku , and last sekali khas untuk kau seorang and only you in my heart forever and ever norfaradayana binti azman .... ) weeee acap ! aku sayang kau sangat sangat , dari 12.11.2011 kita couple sampai skg kan kan ? harap kita kekal selamanyee k sayangku , wee acap wa sayang lu semanyakmanyak wow ! iloveyousosomuch laa tambi , hehe wa sayang cinta lu saorang jaaa , hahaha , muuuuuaaaaaahx :* ya allah sayang nye kat kau weee pendek , weee pendek kalau wa dgr lu curang sama wa , wa kasi lu mampus wow so berhatihati ketika memandu , muhahahahaha , sayng kau selamanye selamanye harimau melaysia ooo leleleleha ohohohoh , muhahaha , acap iloveyou youloveme , me kari me rebus , saying kat kau saorang jaa , sayng ?? kau nak tahu tak dalam hati aku kau jee yang ada wee so duduk diam diam k sayng jgn merayap tau .. kau dah lah curi hati aku , hmm sedih nye L haha ....(cerita kesah tentang first kenal)k mulamula chat dgn acap kt facebook 10.6.2011 kita org chat kat facebook , 12.10.2011 chat kat facebook aku yang mengatal panggil dia “Yunk” haha than dia pun mengatal juga , muhahah .  12.10.2011 juga tetiba acap mintak no aku , eee mengedik dh ada gf mintak no kita pulak , lepas beberapa hari kemudia kita orang jd secandal , kat sekolah jumpe jee tersenggih senggih , haha , adoooi alamak malunye aku time waktu agama kita org kena gambung kelas , k aku duduk diam diam dia pandang pandang aku seyumseyum , haha k sungguh lawak ... time balik sekolah dia bye bye aku time aku nak lintas k aku just senyum jee , haha .. 12.11.2011 k dia mintak couple so aku terima jee laaa so kekal laa kita org sampai skg , ramai ckp aku dgn dia sweet mmg pon , kita org ni couple tp buat mcm kawan tu yang kekal tu , hehe nak sweet sgt pun tak boleh .. haha first dating kat sekolah laaa . haha ramainye ckap kita org sweet , terima kasih kawankawan

No comments:

Post a Comment